Thoughts

Baby close your eyes
Don't open til the morning light
Baby don't forget
You haven't lost it all yet
...............................................

När man i stort sett vet att man förlorat allt man velat ha, eller tillochmed haft så är det förjävla jobbigt att gå vidare. Känslan finns fortfarande inom en att man vill stanna kvar, och att det ännu finns hopp. Men egentligen är det nog bara en påhittad känsla som ska få en att må bättre. För när man fått bekräftelsen att det verkligen inte finns nåt mer så är det bara som en strömbrytare i huvudet slår på "Det löser sig, det kommer bli bra igen mellan er"- känslan. Men vafan? Tiden har gått, en hyffsad lång tid och det har inte gått en dag utan att jag tänkt på det. Men man mår ju nästan sämre av de tankarna? Så känner jag i alla fall, jag tänker hela tiden på en person som jag ibland snackar med, och då känns det som att allt kommer bli bra, så småningom. När den tanken dyker upp så försvinner den inte heller, utan den ligger kvar i bakhuvudet och irriterar. Man ser personen i tanken online på facebook, skype, msn eller andra kommunikationsställen, men man får inget hej och modet till att själv hälsa tar emot då man ej vet hur personen i fråga reagerar. 

Så frågan är.. hur blir man av med den jävla tanken? "Det kommer bli bra igen" När man egentligen VET att det inte är så. Det kommer inte bli bra mellan mig och honom, det vet jag själv. But still, Så kan jag inte sluta hoppas.. 
Och jag kan med säkerhet säga att det verkligen är det jag vill allra mest just nu.  




armstöd

Eftersom jag är så kort som jag är, så brukar jag bli armstöd åt folk. På språkresan använde Pauline mig som armstöd hela tiden, MITT HUVUD som armstöd. Idag använde en annan kompis mig som armstöd. Alltså det måste vara rätt chill med en så kort vän som mig! ;D 

Nu blir det snart sängdags för Carro & mig, vi har varit i Helsingborg hela kvällen och chillat. Gottii! Tänkte egentligen köpa en heliumballong and go cepe men det sket sig. Istället tog vi tåget hem där några efterblivna särare satt och smekte sin mage och kollade på oss, som sen började kaxa skiten ur sig mot en av våra vänner. Seeen fick vi reda på att de var släkt med en kompis till oss, oupsie!


Bild ifrån fredagens kväll i Helsingborg ;D 

Gross

På hbgfestivalen igår stack vi till Mezo Café och beställde dricka & fika. Jag och Carro valde cheesecake då vi båda älskar det- men fyfan vad ÄCKLIG den var! Men kvällen var på tiptopp och det var sjukt roligt! ♥

Det slutade med att 34 kronor gick till slöseri på en asäcklig cheesecake med citrongele uppe på.


~♕ HBG-FESTIVALEN ♕~

Idag är det äntligen dags för den efterlängtade helsingborgsfestivalen! Men tyvärr är vädergudarna inte på vår sida idag, men jag tänker köra på shorts ändå! Mina lovely vänner, Jennifer, Carro, Julia & Amanda kommer hit sen så sticker vi till stationen och tar tåget tillsammans in till Helsingborg. FIESTA MED DE BÄSTA! ♥

Ska snart lägga mig i sängen och kolla på Harry Potter då jag inte har något bättre för mig. Och vet ni vad? Jag åt en jätteäcklig banan igår, så jävla äcklig var den. - Omogen. Men ja, äcklig. Sen skulle jag äta en chokladboll och när jag tagit en tugga så får jag ett äckligt långt hårstrå i munnen, SOM SITTER FAST I KAKAN!! Så jävla naasty- jag mår illa bara jag tänker på det- Men jag höll fan på att spy.. Usch!! Och nej, jag åt aldrig upp den, fick avsmak direkt.



Kolla så sött kollage jag gjort på min vägg, hihi. - Bilder från Jersey och vårt "Spex-foto"




shopping

Fan! Jag har bara 32 kronor kvar på mitt konto, illa.. Jag slösade lite väl mycket i grannlandet igår antar jag.. Det gick åt ännu mer idag, då jag åkte en tur till Familia också! Great.. 

Här är kläderna från igår & Idag! 

Vit tröja med spets-rygg. Loove it, synd att man inte ser mer på bilden..













Jag tror jag är shopaholic ... 



IMORGON

Ja då är det den efterlängtade helsingborgfestivalen♥ Längtar, big time! Åh jag blir galen, vädret är på topp men jag är så trött att jag kommer somna bara jag går utanför dörren. Solen tar verkligen död på en.. Hade önskat att det var detta vädret imorgon fram till slutet av sommarlovet (hbg-festivalen måste ju ha sol vafan!) 

Men nu blir det att droga medinas låtar & sticka ut i solen vare sig jag vill eller inte! Ciao bitches ;*

UPDATE: DAMN vad skillad jag är med tiden!

Spotify has been...

Haha så går det när man delar spotifyacc med någon annan.. Det är hemskt om man sitter och sjunger ashögt och helt plötsligt försvinner musiken. Situation awkward typ. 



Det är underbart väder, så nu ska jag ut i solen och schteka! Adios♥

Weird

Detta kanske får bli min dagliga syssla? Jag minns bilderna ur drömmarna så jag mixar ihop det på ett papper, lite skoj att se tillbaka på sen.. 

Denna bilden var lite slarvigare än den jag gjorde inatt, but i still like it. Det är självklart från nattens drömmar..

Come, come tonight

Åh knappt UNDERBART väder?! Solen skiner och det är jättevarmt ute! 

Jag var som sagt i danmark idag, pölselandet. Ida följde med mig och det blev lite shopping och vädret dök även upp då också, underbart! Dock hade jag veerkligen valt fel kläder för dagen, leggins, svart tröja & skinnjacka. Kul när det är nästan 25 grader ute. Men Ida och jag gick in på SPARKZ som affären hette och köpte shorts, gula Everlast! 199 danska kronor.. Men men, köpte även ett apsnyggt linne, vit topp & en svart transparent topp. Lovely. 

Kan lägga upp bild på det senare, antingen ikväll eller imorgon? Nu ska jag vara lite social med min datornörd till kompis (Ida) och fortsätta på nattens drömbild.. 



Pölseland

Ojoj! Ida är här och om en halvtimme sticker vi till stationen och tar tåget till HBG för att sen ta båten över till Danskland. ;)

Tänkte köra ett spotify-test för att få tiden att gå lite..

Du gör såhär: Ta listan som du tycker är allra bäst, Den måste ha över 24 låtar och tryck på "shuffle" alltså slumpa, sen trycker du på next och skriver in låtnamnen!

Hur mår du idag?
Mortal kombat theme

Kommer du komma långt i livet?
Love comes around

Hur är skolan för dig?
She

Vilken är ditt livs themesong?
Så fin

Vilken är din livshistoria?
Bedrock

Hur ser din framtid ut?
Crush

Hur blir din morgondag?
This love

Vad är det bästa med dina vänner?
Sagoland cover

Vilken sång beskriver dig bäst?
Number one

Hur ser ditt liv ut just nu?
Imma do it

Vilken låt kommer spelas på din begravning?
När vi två blir en 

Hur var du som barn?
True words

Vem kommer du gifta dig med?
Follow me

Hur ser världen på dig?
waiting outside the lines

Vad tycker dina vänner om dig?

Loca people (WTF)

Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
Yesterday

Kommer du någonsin få barn?

Stay

Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
Run the world

Hur blir du igenkänd av folk?

I made it

Vilken är din livsfilosofi?
Way back into love

Vad tycker dina föräldrar om dig?
Paparazzi

Tycker andra att du är attraktiv?
Never say goodbye

Vad kommer du säga när du gör slut med någon?
The sweetest ass in the world

Hur ser du på sex?
Losing you

I paint my dreams

Ibland så sätter drömmarna ett spår i huvudet, i form av en bild. Här är en bild som satte avtryck i mitt huvud inatt, alla sakerna är kopplade till olika saker - ibland personer ibland känslor. Det ena ögat symboliserar mitt, och det är nog inte så svårt att lista ut vilket av ögonen det är då jag har ljusa.. Det är som att jag ser allt som händer, och ja.. det är sjukt hur likt jag lyckades få till det andra ögat.. Jag blir nästan rädd av att kolla på det.. det är som att se hans ögon kolla rakt in i mina.


Nedostaješ mi..

FML. 
Jag saknar dig. 

Man gråter inte för man är svag, utan för man varit stark för länge.



Vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm

Åh du gör allting till mitt fel, även om du vet att du är
anledningen till allt, jag ångrar allt jag sa, men inte du och jag.. Du gjorde mig knäsvag varenda eviga dag.
Jag hoppas du en dag vaknar upp och inser, att du förstörde allt mellan oss, nu finns vi inte mer.
♫♪Åh du gör allting till mitt fel, även om du vet att du är
anledningen till allt, jag ångrar allt jag sa, men inte du och jag.. Du gjorde mig knäsvag varenda eviga dag.
Jag hoppas du en dag vaknar upp och inser, att du förstörde allt mellan oss, nu finns vi inte mer.♫♪

If you press me to say why I loved him, I can say no more than because he was he, and I was I. ★


Hej bloggen, imorgon är det danmark som gäller för min del, till tha pölseland. Ska dit med min barndomsvän Ida & mi madre. Jag har så fruktansvärt tråkigt just nu så sitter jag drogar spotify, jag älskar att ha premium! Den bosniska låten, Srce od silikona som jag la upp innan, går om och om igen precis som tre stycken olika Sagoland med medina + 2 andra covers. Likey like!

Snart blir det att kolla på säsong 1 av 2 ½ men, håller på att ladda hem säsongerna. Yesyes, jag laddar hem, lite sådär olaglig! ;) 

Jag diggar att vara grön på armen, fast det visste jag inte att jag var förrän nu.. oups! 

Srce od silikona

Love it! Även om den är på bosniska och jag knappt fattar ett skit så diggar jag den som fan ändå! ♥


VINST

Åh jag kommer ihåg förra året, när jag vann ett par assnygga skor från "Vadfanskajagheta.se" Kommer ihåg hur glad jag var.. De är från Josefin Craford & kostade ca 1799 kronor! Jag har inte använt dem ännu dock, men de är i säkert förvar i min lovely walk-in closet. Hihi. 

Bästa vinsten ever. - Jag hade min gamla blogg då, givetvis. 





he.. he is the words that i cant find..

how can the only thing that's killing me make me feel so alive?!


Ny dag, nya möjligheter! Det är måndag idag, tror jag iallafall. Jag har ingen koll alls med dagarna nu på sommarlovet. Men som sagt, måndag idag och har nog inga speciella planer inplanerat idag. Hade ju hoppats på fint väder men icke.. Sämsta sommaren ever om man kollar med vädret. Äckligt! 

Ska nog bädda ner mig i sängen igen med ett glas oboy och kolla på nån film. Eller kanske spela in en låt? ;)
Vi får la se! 



In the middle of the night ☆

Jennifer är här just nu och vi har nördat datorn hela kvällen kan man ju säga.. Vi sitter med varsin och har lanat facebook & AOE (Age of empires!) Vi har nyss ätit varsin nattmacka, åh så gott..
Jag känner nu att tröttheten börjar krypa sig närmre, så det blir nog sängdags snart. 

På torsdag blir det HBG-festivalen med Jennifer, Carro & Julia. Gottsnack! Hörs imorgon darlings, laku noć!★



Rain over me

Underbar låt! ♥


Reason

Anledningen till att jag skapade en ny blogg var för att min förra, justapieceofem, har jag växt ifrån. Hur man nu ens kan göra det? Det är den bloggens 2års dag idag, så varför inte byta nu ändå? Men det är skönt att börja om på nytt, att kunna skriva lite knasiga saker och veta att inte hela släkten följer en. För det var så det var, och därför kommer jag inte nämna denna bloggen överhuvudtaget på min förra eller facebook för jag vet då att alla kommer hitta den - mina släktingar alltså. 

Men som sagt, nu börjar jag om på nytt och kör på som aldrig förr! Och förhoppningsvis så tröttnar jag inte! Wish me luck darlings.

Vill även berätta snabbt om Varför min blogg heter som den heter- Moja srce betyder mitt hjärta på bosniska. Och jag har en anledning till att jag valde det, men det stannar mellan mig och mina vänner. 
Även mina kategorier är skrivna på bosniska, och betyder: 
Moj zivot= mitt liv
Moje mislim= mina tankar
Ljubav= kärlek
Muzika= Musik



Lätt att vara efterklok

Design på gång och en presentation av mig också! Take a chill-pill sålänge!

RSS 2.0